Απέλυσαν νηπιαγωγό επειδή προσέφερε «εκπαιδευτική» γευσιγνωσία αίματος

Απέλυσαν νηπιαγωγό επειδή προσέφερε «εκπαιδευτική» γευσιγνωσία αίματος Facebook Twitter
5
Απέλυσαν νηπιαγωγό επειδή προσέφερε «εκπαιδευτική» γευσιγνωσία αίματος Facebook Twitter

Τη δουλειά της έχασε μία νορβηγίδα νηπιαγωγός αυτή την εβδομάδα, όταν η διεύθυνση του νηπιαγωγείου αντιλήφθηκε ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός, έφερε στην τάξη ένα φιαλίδιο που περιείχε δικό της αίμα, αφήνοντας τα παιδιά να το ακουμπήσουν και να το γευτούν. 

Όπως ανάφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, τα παιδιά ήταν ηλικίας τριών με έξι ετών, ενώ το σχολείο βρίσκεται στη Σόλα, δυτικά της Νορβηγίας.


Η πρώην νηπιαγωγός εξετάστηκε για HIV και Ηπατίτιδα Β, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμα γνωστά. Οι αρχές πάντως για να καθησυχάσουν τους τρομοκρατημένους γονείς των παιδιών, υποστήριξαν ότι οι πιθανότητες μόλυνσης είναι πολύ χαμηλές.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια