Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της EasyJet στην Πράγα μετά απειλή για βόμβα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της EasyJet στην Πράγα μετά απειλή για βόμβα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: CLEMENS BILAN/POOL
0

Πτήση της EasyJet με προορισμό τη Βρετανία προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα ύστερα από πληροφορίες για «πιθανή βόμβα» εντός του αεροσκάφους

Η πτήση 6276 πετούσε από την Κρακοβία της Πολωνίας προς το Μπρίστολ όταν άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς την τσέχικη πρωτεύουσα. 

Το αεροπλάνο, ένα Airbus A320, πετούσε περί τη μία ώρα όταν και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Vaclav Havel.

Το αεροδρόμιο, σε ανάρτησή του στο Twitter, επεσήμανε πως έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να διασφαλιστεί πως οι επιβαίνοντες της πτήσης είναι ασφαλείς. 

Η τσεχική αστυνομία δήλωσε ότι πυροτεχνουργοί βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν έρευνα στο αεροσκάφος για τον τον αναφερόμενο μηχανισμό.

Το αεροδρόμιο της Πράγας ενημέρωσε αργότερα ότι δεν βρέθηκε κανένα επικίνδυνο αντικείμενο στο αεροπλάνο.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM