Ακόμα και ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στην Γερουσία επέκρινε τον Τραμπ για την συμπεριφορά του

Ακόμα και ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στην Γερουσία επέκρινε τον Τραμπ για την συμπεριφορά του Facebook Twitter
0

Ο Μιτς Μακόνελ ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στην Γερουσία άσκησε έντονη κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε ομιλία του στο Κεντάκι, σύμφωνα με δημοσίευμά του το CNN.


Ο Μακόνελ που εμφανίζονταν γενικά συγκρατημένος για τον Λευκό Οίκο υποστήριξε ότι η προσέγγιση που ακολουθεί ο Τραμπ ως προς τη νομοθετική διαδικασία, οδηγεί σε μία παραπλανητική αντίληψη για το πως λειτουργεί το Κογκρέσο.

«Ο νέος μιας πρόεδρος φυσικά δεν βρισκόταν πριν σε αυτή την δουλειά. Νομίζω ότι είχε υπερβολικές απαιτήσεις σχετικά με το πόσο γρήγορα γίνονται τα πράγματα σε μια δημοκρατική διαδικασία» τόνισε.


Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών υποστήριξε ότι το Κογκρέσο εργάζεται όπως θα έπρεπε να λειτουργεί, ενώ οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αφήσουν τη νομοθετική διαδικασία να λειτουργήσει πριν την κρίνουν.

Δήλωσε επίσης ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας του Κογκρέσου. Ιδίως, μετά την κίνηση του Αμερικανού προέδρου να ζητήσει μέσω Twitter την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της Γερουσίας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ψήφιση νομοσχεδίου με απλή πλειοψηφία 51 ψήφων, ενώ υπογράμμισε ότι εύχεται ο Πρόεδρος στο μέλλον να αναρτά λιγότερα Tweets. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Διεθνή / Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Με την κωδική ονομασία «Justice Mission 2025», οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα πακέτα οπλισμού προς την Ταϊβάν, αξίας 11 δισ. δολαρίων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Διεθνή / «Καλή και παραγωγική» συνομιλία Τραμπ–Πούτιν λίγο πριν τη συνάντηση με Ζελένσκι

Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε: «Μόλις είχα μια καλή και πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Πούτιν πριν από τη συνάντησή μου, σήμερα στις 13:00, με τον πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM