Αίμα νεκρής εργάτριας σε κλουβί ροτβάιλερ στην Κύπρο - Ένα θρίλερ με δύο υπόπτους και πολλές νεκροψίες

Αίμα νεκρής εργάτριας σε κλουβί ροτβάιλερ στην Κύπρο - Ένα θρίλερ με δύο υπόπτους και πολλές νεκροψίες Facebook Twitter
0

Φως στον φρικτό θάνατο που βρήκε μία 46χρονη στην Κύπρο, μετά από επίθεση άγριων σκύλων, την περασμένη εβδομάδα, ρίχνουν νέα στοιχεία από τις εργαστηριακές έρευνες των αστυνομικών αρχών. 

Την περασμένη Πέμπτη, η αστυνομία της Πάφου συνέλαβε δύο άτομα - έναν 27χρονο και τον 54χρονο πατέρα του - που διατηρούν κλουβί με σκύλους σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή ή άτυχη γυναίκα από τη Βουλγαρία. 

Το αίμα της 46χρονης Πετρούνα Μίλκοβα ταυτοποιήθηκε, τελικώς, με αίμα που βρέθηκε στο κλουβί πέντε σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, στο υποστατικό των δύο υπόπτων.

Το επαρχιακό δικαστήριο της Πάφου, είχε αρχικά εκδώσει διάταγμα εξαήμερης κράτησης για τον 27χρονο, αποφασίζοντας και την τετραήμερη κράτηση του 54χρονου πατέρα του.

Στο δεξί χέρι του θύματος βρέθηκαν τρίχες και άλλα τεκμήρια, τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη ληφθεί δεκάδες καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των υπόπτων.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έχασε τη ζωή της βρίσκονται ακόμα στο στάδιο ερευνών με τα αποτελέσματα των τεσσάρων ιατροδικαστικών ελέγχων να παραμένουν «αντιφατικά» σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα, ο 27χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως είχε αφήσει ελεύθερα τα δύο ροτβάιλερ, ισχυριζόμενος ότι ήλεγχε τις κινήσεις τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, για τον εντοπισμό των δύο ροτβάιλερ, που εξαφανίσθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας, από τον χώρο φύλαξης τους.

Οι αρχές θεωρούν πιθανό να τα σκότωσαν οι ύποπτοι για να εξαφανίσουν τα στοιχεία της ανθρωποκτονίας. 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα όπλο, που είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του 54χρονου και το οποίο επίσης έχει εξαφανισθεί, δημιουργώντας υποψίες ότι χρησιμοποιήθηκε για τη θανάτωση των δύο σκύλων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 54χρονου, προέβαλε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για παράταση της κράτησής του, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να επηρεάσει την πορεία των ερευνών ή τα τεκμήρια σε αυτή τη φάση των ερευνών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ωστόσο, παρέτεινε την κράτηση του 54χρονου - που κατηγορείται για συνεργία - για ακόμα δύο μέρες.

Η κυπριακή αστυνομία αποφάσισε να καλέσει την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιωτοπούλου, από την Αθήνα, που θεωρείται «πολύ έμπειρη», ώστε να διενεργήσει και πέμπτη νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM