Άγρια επίθεση σε Γάλλο αντιδήμαρχο: Κάρφωσαν καρφιά στα χέρια και τα πόδια του

Γαλλία: Facebook Twitter
0

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε Γάλλος αντιδήμαρχος της πόλης Saint-Côme-du-Mont, με αγνώστους να τον χτυπούν και του καρφώνουν καρφιά στα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από το γαλλικό BFM, ο Μπερνάρ Ντενίς δέχθηκε την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα χωράφι κοντά στο δημαρχείο της μικρής πόλης. 

Όταν εντοπίστηκε είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες του είχαν βάλει καρφιά στα χέρια και τις πτέρνες, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο Ντενίς, οι δράστες ήταν δύο και του επιτέθηκαν λόγω της υποστήριξης που εκφράζει στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει την κατάλληλη περίθαλψη και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οι γιατροί έκριναν πως δεν θα μπορέσει να εργαστεί για τουλάχιστον 21 μέρες. 

Η εισαγγελία της περιοχής έχει διατάξει να γίνει έρευνα, σε συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών, ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι. Προς το παρόν, συλλέγονται στοιχεία που ενδέχεται να υποδηλώσουν την ταυτότητά των δραστών, αλλά και εξετάζονται μάρτυρες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος γίνεται στόχος καθώς στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει, είχαν σημειωθεί κι άλλα περιστατικά. Άγνωστοι είχαν πυρπολήσει το γκαράζ και το αυτοκίνητό του, ενώ είχε δεχθεί και απειλές θανάτου. Τον Μάιο του 2022 κάποιος είχε πυροβολήσει δύο φορές το βαν του. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, από την έρευνα ήταν ο ίδιος που είχε ανοίξει πυρ κατά του οχήματός του και εντός των επόμενων ημερών αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κατηγορούμενος για ψευδή καταγγελία. Δεν έχει διασαφηνιστεί το γιατί. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM