Αγγλία: 12χρονος αυτοκτόνησε μετά από συνεχές bullying για την σεξουαλικότητά του

12-year-old boy took his own life after relentless bullying over his sexuality, inquest hears Facebook Twitter
Ο Riley Hadley (αριστερά) με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Jack. FACEBOOK
0

Το ανελέητο bullying που δεχόταν για την σεξουαλικότητά του ήταν εκείνο που οδήγησε τον 12χρονο Ρίλεϊ Χάντλεϊ να βάλει τέλος στη ζωή του, κατέληξε έρευνα για τον θάνατό του. 

Ο νεαρός μαθητής από το Ντέβον της Αγγλίας, που δεχόταν ασταμάτητο bullying για την σεξουαλικότητά του, αυτοκτόνησε το 2019. 

Ο Ρίλεϊ Χάντλεϊ άρχισε να δέχεται εκφοβισμό όταν πήγε στο γυμνάσιο, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με την μητέρα του να κάνει λόγο για ένα «ευγενικό και τρυφερό παιδί», που δυσκολευόταν να βρίσκεται σε μεγάλες ομάδες. 

Τους μήνες πριν την αυτοκτονία του, άρχισε να εξερευνά την σεξουαλικότητά του και εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα του πως του αρέσουν τα αγόρια.

Αν και η Άλισον Χολμς στήριξε τον γιο της, εκείνος άρχισε να παλεύει με το άγχος και έχασε τον ύπνο του. «Επειδή ήταν ακόμη μικρός, δεν το θεώρησα μεγάλο πρόβλημα», λέει.

Ωστόσο πιστεύεται πως η σεξουαλικότητα του Ρίλεϊ τον έκανε στόχο σε «νταήδες», που τον κυνηγούσαν στο πάρκο της περιοχής, τον κλωτσούσαν και τον έσπρωχναν στους διαδρόμους του σχολείου, ενώ σε μια φορά τον κλώτσησαν στο κεφάλι.

«Φοβόταν να πάει στο σχολείο ή στο πάρκο για να μην του κάνουν bullying», λέει η μητέρα του, που άρχισε να του κάνει μαθήματα στο σπίτι τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά τελικά του ζήτησε να επιστρέψει στην τάξη επειδή έπρεπε να δουλέψει. «Έβαλε τα κλάματα. Μιλήσαμε και φάνηκε λίγο καλύτερα», σημειώνει η ίδια. 

Το πρωί της 15ης Οκτωβρίου 2019, ο Ρίλεϊ είχε ραντεβού στον γιατρό, όπου ανέφερε το άγχος του αναφορικά με την απιστροφή στο σχολείο. 

Την ίδια μέρα, έστειλε μήνυμα στον φίλο του, λέγοντας: «Πρέπει να επιστρέψω στο σχολείο». Ο φίλος του ρώτησε γιατί, αλλά ο Ρίλεϊ δεν διάβασε ποτέ το μήνυμα, και αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού αργότερα την ίδια μέρα.

Η αστυνομία μίλησε με μαθητές του σχολείου, που ανέφεραν ότι οι «νταήδες» έλεγαν στον Ρίλεϊ ότι εύχονταν να ήταν νεκρός, προσθέτοντας πως ο 12χρονος είχε εκφράσει επιθυμία να αυτοτραυματιστεί. 

Οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, και η σχετική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο Ρίλεϊ έβαλε τέλος στην ζωή του. 

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Τραμπ: «Εάν το Ιράν δεν αφαιρέσει τις νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ, θα υπάρξουν συνέπειες άνευ προηγουμένου»

Η προειδοποίηση Τραμπ, το μήνυμα Νετανιάχου «προς τον λαό του Ιράν» και η στάση της Τεχεράνης εν μέσω των κλιμακούμενων εντάσεων στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η πρώην βοηθός του Άντριου ετοιμάζεται να καταθέσει στην Αστυνομία

Η Σάρλοτ Μάνλεϊ φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη μιας μασέζ – φίλης της Μάξγουελ – στο Παλάτι για λογαριασμό του Άντριου, με έξοδα που χρεώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάκιγχαμ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΒΡΟΧΗ

Διεθνή / Ιράν: Προειδοποίηση ΠΟΥ για τη «μαύρη βροχή» και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία

Πώς συνδέονται οι χημικές ενώσεις που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αναπνευστικών προβλημάτων και ίσως ορισμένων μορφών καρκίνου
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Πληροφορίες ότι το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» φτάνει ανοικτά της Κύπρου

Παράλληλα, φέρεται να ακολουθεί και ελικοπτεροφόρο τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 35 ελικόπτερα και έως 450 στρατιώτες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκκενώσεις πολιτών
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βίντεο από τα γιουχαΐσματα συγκεντρωμένου πλήθους εναντίον τους

Το πριγκιπικό ζεύγος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες με αφορμή τη μεγαλύτερη βασιλική συγκέντρωση στο Λονδίνο μετά τη σύλληψη του Άντριου - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ
THE LIFO TEAM