Άγαλμα του LL Cool J στη Νέα Υόρκη παίζει τη μουσική του ράπερ χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια

Το νέο άγαλμα του LL Cool J στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να παίξει τη μουσική του Facebook Twitter
Instagram
0

Ένα νέο άγαλμα του LL Cool J, που τοποθετήθηκε στη Νέα Υόρκη αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να παίξει τη μουσική του ράπερ.

Η χάλκινη προτομή, η οποία τοποθετήθηκε στο πάρκο Flushing Meadows Corona στο Κουίνς, είναι μία δημιουργία του Sherwin Banfield.

Το άγαλμα του LL Cool J, με τίτλο «Going Back to the Meadows», είναι τοποθετημένο πάνω από ένα χρυσό boombox, που τροφοδοτείται ενεργειακά από τον ήλιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TimeOut, είναι προγραμματισμένο να παίζει τη μουσική του ράπερ από το μεσημέρι έως τις 17:00, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το έργο θα εκτίθεται στο συγκεκριμένο σημείο ως τις 23 Νοεμβρίου.

Ο δημιουργός του, ο οποίος στο παρελθόν έχει τιμήσει με έργα του του τους Phife Dawg, Prodigy και Jam Master Jay με αντίστοιχα γλυπτά στο Κουίνς το 2019, αποκάλεσε το έργο «έργο αγάπης».

«Χρησιμοποιώντας τα χρόνια των μαθημάτων μου στη μελέτη των αρχαίων αγαλμάτων, των δασκάλων της ελληνορωμαϊκής και της ιταλικής Αναγέννησης, προσπάθησα να διαμορφώσω την ουσία, τη δύναμη, το σθένος, την ευαισθησία και την αποφασιστικότητα του LL σε αυτή την προτομή» έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Instagram.

Άμεση ήταν η απάντηση του ράπερ, ο οποίος μοιράστηκε ένα βίντεο με το άγαλμά του και έγραψε στα social media: «Τα πάντα είναι δυνατά».

Με πληροφορίες του NME/TimeOut

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ