Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair

Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter
7
Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος της Ryanair Facebook Twitter

Πανικό στον αέρα έζησαν οι 148 επιβάτες που βρέθηκαν στην πτήση της Ryanair, με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας.

 

Μισή ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα όργανα του αεροσκάφους ανέφεραν εκδήλωση πυρκαγιάς.

 

Οι πιλότοι έκαναν αμέσως στροφή και το αεροσκάφος πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκε.

 

Το αεροδρόμιο ενεργοποίησε το σχέδιο έκτακτης κατάστασης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα.

«Υπήρξε συναγερμός, αλλά δεν υπήρξε τελικά φωτιά», δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών του αεροδρομίου.

 

 

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM
Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΗ

Διεθνή / Ινδία: Άνδρας μετέφερε τον σκελετό της αδελφής του σε τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Προσοχή σκληρές εικόνες - Ο άνδρας εξήγησε ότι απογοητεύτηκε από τη γραφειοκρατία και έτσι έφτασε στο σημείο να μεταφέρει τα οστά, για να αποδείξει ότι η αδελφή του είχε πεθάνει
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΔΙΟΡΙΑ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Λήγει η διορία στον Τραμπ για έγκριση από το Κογκρέσο για τον πόλεμο στο Ιράν: Τι θέλει να «εκμεταλλευτεί»

Ο πόλεμος με το Ιράν ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και ο Τραμπ ενημέρωσε σχετικά το Κογκρέσο δύο ημέρες αργότερα, όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις 60 ημέρες - Η Τεχεράνη προειδοποιεί με «επώδυνη» απάντηση σε τυχόν νέα αμερικανικά πλήγματα
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μπορεί να είμαι υπερβολική, αλλά δεν αισθάνομαι ασφαλής με εταιρείες που αψηφούν εντολές ή συστάσεις να μην ταξιδέψουν, ενώ μεγαλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες συμμορφώνονται. Το ότι δε μιλάει το προσωπικό δε μου λέει κάτι.
ειναι λίγο αστείο να πιστέυει κάποιος οτι επειδή ειναι low cost εταιρία οι κανόνες ασφαλείας πριν ή κατα τη διάρκεια της πτήσης ειναι διαφορετικές απο κεις της aegean , Ολυμπιακης , British whatever .... λέτε να συνέβαινε κάτι τέτοιο και το προσωπικό , πιλότοι - αεροσυνοδοι κτλ , να δεχόταν να κάνουν τέτοιες πτήσεις καθημερινά ? Σταματήστε επιτέλους να παρουσιάζεται τις πτήσεις της συγκεκριμένης εταιρία ως πτήσεις ενδεχόμενου θανάτου , ελεος δλδ . Προφανώς και οι φθηνές της εταιρίας βασίζονται σε αλλου τύπου πολιτική την οποία ακολουθουν αρκετές εταιρίες στον κόσμο ( λιγοτερο προσωπικό , λιγότερα γραφεία , ιντερνετικά check in , μικρότερα αεροδρόμια , ωρες πτήσεως οχι σε ωρες αιχμής , απουσία free γευμάτων , χρεώσεις αποσκευών , χρεώσεις θέσεων κτλ ) Μη ξεχνατε οτι και η easy jet καπως έτσι ξεκίνησε και ο ιδιοκτητης της εχει φτάσει να ειναι ενας απο τους πιο πλούσιος ανθρωπους στην Αγγλία και ποτέ δεν έχει συμβεί αεροπορικό δυστήχημα με την εν λογω εταιρία .
Και σε τελικη αναλυση οι κανονες ασφαλειας ειδικα για πτησεις εντος ΕΕ και ΗΠΑ ειναι τοσο αυστηρες που αν υπηρχε το παραμικρο κενο ασφαλειας σε αυτες τις εταιρειες απλα θα ηταν banned σε ολες τις χωρες.
Μια χαρά εταιρίες είναι και η Ryanair και η EasyJet. Έχουν χαμηλές τιμές γιατί έχουν περιορίσει το κόστος τους (Γι αυτό προτιμάνε μικρά αεροδρόμια). Και έχουν πολύ καλό στόλο και οι δύο (~5 ετών αεροπλάνα)