4 χρόνια κάθειρξη στον Μπερλουσκόνι

4 χρόνια κάθειρξη στον Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
3

Σε 4 χρόνια φυλακή για φορολογική απάτη που αφορά στην υπόθεση του ομίλου Mediaset, καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Παράλληλα το δικαστήριο επέβαλλε στον Μπερλουσκόνι στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για τρία χρόνια. Τώρα ο Μπερλουσκόνι -που έχει εμπλακεί σε πολλές δικαστικές υποθέσεις τα τελευταία χρόνια αλλά ή αθωωνόταν ή τα αδικήματα παραγράφονταν,- αναμένεται να ασκήσει έφεση. Δεν θα μπει πάντως στη φυλακή προς το παρόν, αφού οι δικαστικές αποφάσεις στην Ιταλία πρέπει να περάσουν από δύο επίπεδα προσφυγών για να είναι οριστικές.

Για «απίστευτη απόφαση», κάνουν λόγο οι συνήγοροι του.

Η δίκη είχε ξεκινήσει το 2006 αλλά φρόντισε να την παγώσει ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι προωθώντας νόμο που «θωράκιζε» την ασυλία του, όταν ήταν πρωθυπουργός.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια