Την πούλησε ο σύζυγός της σε κύκλωμα trafficking για να πληρώσει χρέος λόγω τζόγου

Την πούλησε ο σύζυγός της σε κύκλωμα trafficking για να πληρώσει χρέος λόγω τζόγου Facebook Twitter
Αυτό το ζευγάρι ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος (Πηγή φωτό Times)
0

Μια γυναίκα, που ο σύζυγός της την πούλησε σε κύκλωμα trafficking και πορνείας στη Βρετανία για να πληρώσει τα χρέη του από τον τζόγο, κατάφερε τελικά να το σκάσει και βοήθησε στη σύλληψη των «εγκεφάλων».

Η γυναίκα αυτή, έπειτα από τέσσερα εφιαλτικά χρόνια, κατάφερε να το σκάσει και εμφανίστηκε στην αστυνομία. Η έρευνα που ξεκίνησε οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος και τη σύλληψη του Γουάι Τσανγκ και της Γουένγουεν Παν. Ο 52χρονος και η 40χρονη- παντρεμένο ζευγάρι, γνωστοί ως «Big Brother» και «Mimi»- ήταν επικεφαλής του κυκλώματος trafficking που δραστηριοποιούνταν σε ακριβές περιοχές του Λονδίνου.

Οι δυο τους έπαιρναν τα διαβατήρια των γυναικών, τις απειλούσαν με βία, ή σε μία περίπτωση ότι θα δολοφονήσουν την οικογένειά τους στην Κίνα, αν δεν δουλεύουν συνεχώς. Οι γυναίκες έβγαιναν από τα δωμάτιά τους μόνο όταν τις μετέφεραν στα σπίτια πελατών ή σε δωμάτια ξενοδοχείων. Επίσης, τις ανάγκαζαν να πουλάνε ναρκωτικά στους πελάτες.

Τον περασμένο Ιούλιο, μία γυναίκα περίπου 30 ετών εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα στο δυτικό Λονδίνο. Είπε στους αστυνομικούς ότι την πήγαν από την Κίνα στη Βρετανία πριν από τέσσερα χρόνια και ότι την «πούλησαν» στο κύκλωμα σεξουαλικής δουλείας, επειδή ο σύζυγός της είχε χρέη λόγω τζόγου στην Κίνα. Έπειτα από αυτό, η Σκότλαντ Γιαρντ ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι συμφώνησε να πάει στη Βρετανία, επειδή την κυνηγούσαν και την ίδια λόγω των χρεών του συζύγου της. Εκείνος της είπε ότι ένας φίλος του θα την παραλάβει από το αεροδρόμιο και ότι θα της παρέχει διατροφή και διαμονή.

Όμως, τον Δεκέμβριο του 2015, όταν συνάντησε αυτό τον «φίλο», εκείνος τη μετέφερε σε ένα ακίνητο όπου τη βίασε και της πήρε τα ταξιδιωτικά έγγραφα. Στη συνέχεια της είπαν ότι ο σύζυγός της την πούλησε στο κύκλωμα και την υποχρέωσαν να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες σε έως και 10 άνδρες την ημέρα.

Επίσης, της είπαν να πουλά ναρκωτικά, ενώ η Παν έγινε βίαιη απέναντί της όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα αρνήθηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί με έναν πελάτη. Η γυναίκα είπε ότι δεν προσπάθησε να το σκάσει νωρίτερα επειδή φοβόταν τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, λόγω των απειλών που είχε δεχθεί.

Όταν η αστυνομία συνέλαβε τον Τσανγκ, βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του το διαβατήριο μιας Κινέζας, μαζί με εσώρουχα. Επίσης είχε τσάντες γεμάτες με κουτιά προφυλακτικών και διάφορα ρούχα. Η αστυνομία βρήκε 74 κινητά τηλέφωνα στο διαμέρισμα του ζευγαριού, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν με πιθανούς πελάτες. Επίσης βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι Τσανγκ και Παν κρίθηκαν ένοχοι την Πέμπτη για συνωμοσία για trafficking και έλεγχο πορνείας με σκοπό το κέρδος. Η 40χρονη κρίθηκε ένοχη και για δύο κατηγορίες σχετικά με κατοχή ναρκωτικών με πρόθεση διακίνησης. Η ποινή τους θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ