Ετοιμάζουν πάρτι στον Λευκό Οίκο παρά τον κορωνοϊό

Ετοιμάζουν πάρτι στον Λευκό Οίκο παρά τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Ετοιμάζουν πάρτι στον Λευκό Οίκο παρά τον κορωνοϊό (EPA/Αρχείο)
0

Ο Λευκός Οίκος σκοπεύει να κάνει πάρτι την επόμενη εβδομάδα, λίγες μόλις μέρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών παρά την πανδημία του κορωνοϊού και τις συμβουλές των ειδικών.

Την ώρα που οι αρμόδιες επιτροπές Υγείας παροτρύνουν τους Αμερικανούς να ξεχάσουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει πάρτι στις 30 Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με πρόσκληση που έλαβε το ABC News.

Εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου δεν απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό.

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει κατά των μεγάλων συγκεντρώσεων την ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια το Σαββατοκύριακο.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια σχεδιάζουν να παραμείνουν στην Ουάσιγκτον για τις διακοπές αυτή την εβδομάδα και να μην βρεθούν όπως συνηθίζουν στο ιδιωτικό κλαμπ του Τραμπ στη Φλόριντα.

Το πάρτι ακολουθεί δε, σειρά εκδηλώσεων στον Λευκό Οίκο τους τελευταίους μήνες, οι οποίες συνδέθηκαν με κρούσματα του κορωνοϊού σε αρκετούς αξιωματούχους από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, ένας ακόμα βοηθός του Λευκού Οίκου και τέσσερις άλλοι έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες.

«Οι κανόνες ισχύουν για τον Λευκό Οίκο, ισχύουν για τον αμερικανικό λαό, ισχύουν για όλους», δήλωσε ο Αμερικανός χειρουργός Jerome Adams. Ωστόσο, πολλοί δεν πείθονται.

Με πληροφoρίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM