Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga

Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga Facebook Twitter
Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga (EPA)
0

Το πιο δυνατό του χαρτί επιστρατεύει ο Τζο Μπάιντεν που θα βρεθεί επί σκηνής απόψε για την προεκλογική του εκστρατεία στο Πίτσμπουργκ. Δίπλα τoυ η Lady Gaga.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας, Tim Murtaugh, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι η πολυβραβευμένη Lady Gaga θα σταθεί δίπλα στον δημοκρατικό υποψήφιο.

Η αντίδραση από τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αναμενόμενη. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Lady Gaga υπερήφανο μέλος του κινήματος «Καλλιτέχνες εναντίον του Fracking».

Αυτή η απελπισμένη προσπάθεια είναι στην πραγματικότητα «μαχαιριά» για 600.000 κατοίκους της Πενσιλβάνια, που εργάζονται στη βιομηχανία των εξορύξεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Πρόεδρος. 

Άμεση ήταν όμως και η απάντηση της Lady Gaga «HEY TIM HEY @realDonaldTrump Χαίρομαι που ζω δωρεάν μέσα στο ΚΕΦΑΛΙ σας» απάντησε η τραγουδοποιός αναρτώντας ένα βίντεο με τη δήλωση του Murtaugh μαζί με αυτοκόλλητα και κινούμενα σχέδια που έγραφαν «LOL» και «Ψηφίστε Μπάιντεν» ενώ χαιρέτησε με τον δικό της τρόπο και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια, ο Murtaugh ευχαρίστησε την τραγουδίστρια που μοιράστηκε την επίθεση του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ για την απόφασή της να ταχθεί στο πλευρό του Μπάιντεν με εκατομμύρια οπαδούς της να επαινούν την στοχευμένη απάντησή της.

Σε ό,τι αφορά στο «fracking» δε είναι η μέθοδος που επιτρέπει στις επιχειρήσεις γεώτρησης να έχουν πρόσβαση σε δυσπρόσιτους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Στις ΗΠΑ έχει ενισχύσει σημαντικά την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και έχει μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου.

Την ίδια ώρα έχει προκαλέσει ανησυχία από περιβαλλοντολόγους που θέλουν οι επενδύσεις να επικεντρωθούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM