Απεργία την Πρωτομαγιά

Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga

Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga Facebook Twitter
Εκλογές ΗΠΑ: Δίπλα στον Μπάιντεν απόψε η Lady Gaga (EPA)
0

Το πιο δυνατό του χαρτί επιστρατεύει ο Τζο Μπάιντεν που θα βρεθεί επί σκηνής απόψε για την προεκλογική του εκστρατεία στο Πίτσμπουργκ. Δίπλα τoυ η Lady Gaga.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας, Tim Murtaugh, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι η πολυβραβευμένη Lady Gaga θα σταθεί δίπλα στον δημοκρατικό υποψήφιο.

Η αντίδραση από τον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν αναμενόμενη. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Lady Gaga υπερήφανο μέλος του κινήματος «Καλλιτέχνες εναντίον του Fracking».

Αυτή η απελπισμένη προσπάθεια είναι στην πραγματικότητα «μαχαιριά» για 600.000 κατοίκους της Πενσιλβάνια, που εργάζονται στη βιομηχανία των εξορύξεων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Πρόεδρος. 

Άμεση ήταν όμως και η απάντηση της Lady Gaga «HEY TIM HEY @realDonaldTrump Χαίρομαι που ζω δωρεάν μέσα στο ΚΕΦΑΛΙ σας» απάντησε η τραγουδοποιός αναρτώντας ένα βίντεο με τη δήλωση του Murtaugh μαζί με αυτοκόλλητα και κινούμενα σχέδια που έγραφαν «LOL» και «Ψηφίστε Μπάιντεν» ενώ χαιρέτησε με τον δικό της τρόπο και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια, ο Murtaugh ευχαρίστησε την τραγουδίστρια που μοιράστηκε την επίθεση του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ για την απόφασή της να ταχθεί στο πλευρό του Μπάιντεν με εκατομμύρια οπαδούς της να επαινούν την στοχευμένη απάντησή της.

Σε ό,τι αφορά στο «fracking» δε είναι η μέθοδος που επιτρέπει στις επιχειρήσεις γεώτρησης να έχουν πρόσβαση σε δυσπρόσιτους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Στις ΗΠΑ έχει ενισχύσει σημαντικά την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και έχει μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου.

Την ίδια ώρα έχει προκαλέσει ανησυχία από περιβαλλοντολόγους που θέλουν οι επενδύσεις να επικεντρωθούν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ