Νεόνυμφοι πόζαραν πάνω στις γραμμές τρένου- «Σκέτη ηλιθιότητα» λέει η εταιρεία σιδηροδρόμων

Νεόνυμφοι πόζαραν πάνω στις γραμμές τρένου- «Σκέτη ηλιθιότητα» λέει η εταιρεία σιδηροδρόμων Facebook Twitter
0

Οι γαμήλιες φωτογραφίες ή οι selfie στις γραμμές τρένου αποτελούν «σκέτη ηλιθιότητα», τονίζει η εταιρεία σιδηροδρόμων της Βρετανίας, επικρίνοντας όσους θεωρούν ότι μπορούν να ποζάρουν σε αυτά τα σημεία.

Η Network Rail έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία νεόνυμφων, που έκριναν ότι το γαμήλιο άλμπουμ τους πρέπει να έχει πόζες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές. Παράλληλα, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα περιστατικά παράνομης εισόδου στις γραμμές του τρένου, κάνοντας λόγο για το χειρότερο καλοκαίρι των τελευταίων πέντε ετών σε αυτό το θέμα.

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο άνθρωποι μπήκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές 5.100 φορές, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 42 τέτοια περιστατικά κάθε ημέρα. Μόνο τον Σεπτέμβριο υπήρξαν 1.239 τέτοια περιστατικά.

«Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν πόση δουλειά πρέπει να γίνει προκειμένου να εκπαιδευθούν οι άνθρωποι για την ασφάλεια. Οι γαμήλιες φωτογραφίες ή οι selfie στις γραμμές του τρένου είναι απλά σκέτη ηλιθιότητα», δήλωσε ο Άλαν Σπενς της Network Rail.

«Οι γραμμές τρένου δεν είναι κατάλληλο ή ασφαλές σκηνικό για μια φωτογραφία, όσο γραφικό κι αν είναι το τοπίο. Κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στις σιδηροδρομικές γραμμές, δεν βάζει μόνο τον εαυτό του σε κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, αλλά καθυστερεί και τις μετακινήσεις», τόνισε από την πλευρά της η αστυνομική διευθύντρια Άλισον Έλις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ