Τέξας: Νεκρή 8χρονη που αναγκάστηκε να κάνει τραμπολίνο υπό καύσωνα ως τιμωρία - Δύο συλλήψεις

Τέξας: Νεκρή 8χρονη που αναγκάστηκε να κάνει τραμπολίνο υπό καύσωνα ως τιμωρία - Δύο συλλήψεις Facebook Twitter
0

Δύο άτομα στο Τέξας κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού μετά τον θάνατο μίας οκτάχρονης, την οποία ανάγκασαν να κάνει τραμπολίνο υπό καύσωνα για τιμωρία. 

Το κορίτσι πέθανε από αφυδάτωση στις 29 Αυγούστου, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά το αστυνομικό τμήμα της πόλης Οντέσα, στο δυτικό Τέξας. Οι κατηγορούμενοι, Daniel Schwarz, 44 ετών, και Ashley Schwarz, 34 ετών, συνελήφθησαν τη Δευτέρα και οδηγήθηκαν σε φυλακές της κομητείας Ector. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή τους έχει οριστεί στα 500.000 δολάρια για τον κάθε έναν.

Δεν είναι σαφές αν οι δύο κατηγορούμενοι έχουν δικηγόρο σε αυτή τη φάση, ενώ το CNN δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το σωφρονιστικό κατάστημα. Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη σχέση των δύο κατηγορουμένων ή για το πώς συνδέονταν με το θύμα. Μέλη της οικογένειας ανέφεραν πως ήταν οι κηδεμόνες του κοριτσιού, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά Μέσα τα οποία επικαλείται το CNN. 

Σύμφωνα με την έρευνα οι δύο κατηγορούμενοι απαίτησαν από το κορίτσι να κάνει τραμπολίνο «για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα» και δεν την επέτρεψαν να φάει πρωινό ή να πιει νερό. Σύμφωνα με την αστυνομία η θερμοκρασία στο σημείο έφτανε τους 43.3 βαθμούς Κελσίου. Η αστυνομία έλαβε την τελική νεκροψία στις 8 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το έγγραφο το κορίτσι πέθανε από από αφυδάτωση και ο θάνατός της θεωρείται πως οφείλεται σε ανθρωποκτονία. 


Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM