Έφτιαξε «μπαρ» για τους σκίουρους της γειτονιάς του - Σερβίρει ξηρούς καρπούς χωρίς τις μπύρες

Έφτιαξε «μπαρ» για τους σκίουρους της γειτονιάς του - Σερβίρει ξηρούς καρπούς χωρίς τις μπύρες Facebook Twitter
0

Ένα «μπαρ» για τους σκίουρους της γειτονιάς του, που σερβίρει ξηρούς καρπούς, έφτιαξε και εγκατέστησε στην αυλή του ένας άνδρας στο Οχάιο των ΗΠΑ. 

Ο Michael Dutko, 35 ετών, φτιάχνει αντικείμενα από ξύλο για τη μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής του, έχει μάλιστα το δικό του κανάλι στο YouTube, αλλά έγινε ιδιαίτερα διάσημος στο διαδίκτυο μετά τη δημιουργία ενός «μπαρ» για σκίουρους. Το «Τhe Nutty Bar», το οποίο καταλαμβάνει ένα κομμάτι από τον φράχτη της αυλής του σπιτιού του Michael Dutko, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από ένα πραγματικό μπαρ, προσφέρει μάλιστα και μία ποικιλία από ξηρούς καρπούς στους «πελάτες» του.

Ο ίδιος έφτιαξε αυτό το μπαρ είναι για να βοηθήσει τους γείτονές του να παρατηρούν με μεγαλύτερη ευκολία τα πουλιά, που είναι το χόμπι τους. «Ο λόγος που ξεκίνησα να το φτιάχνω είναι επειδή οι γείτονές μου παρατηρούν τα πουλιά και η κόρη τους μου είπε ότι οι σκίουροι εισβάλουν στο οπτικό τους πεδίο», είπε ο Dutko. «Δεν της είπα τι θα έκανα. Το έφτιαξα και το έβαλα στον φράχτη και όταν το είδε ξέσπασε σε γέλια», συμπλήρωσε.

Οι τυχεροί σκίουροι που επισκέπτονται το μπαρ έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν από επτά διαφορετικούς ξηρούς καρπούς που όλοι έχουν πάρει τα ονόματα από δημοφιλείς ποικιλίες μπύρας. Το μπαρ έχει πλάτος 63 εκατοστά και ύψος 40. Μετά την ανάρτηση του βίντεο από την κατασκευή του «Τhe Nutty Bar» στο YouTube ο Dutko έλαβε μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρθηκαν να το αγοράσουν. Αμέσως κατοχύρωσε την ιδέα και πλέον σχεδιάζει να πουλάει το «Τhe Nutty Bar» για περίπου 175 έως 200 δολάρια.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον αντίκτυπο από «κάτι τόσο μικρό που δημιουργήθηκε από κάτι που τόσο αγαπά» ως «σουρεαλιστικό», ενώ λέει πως και τα παιδιά του λατρεύουν το «Τhe Nutty Bar» καθώς παρακολουθούν τους σκίουρους να τρώνε τους ξηρούς καρπούς και πιστεύουν ότι είναι πολύ χαριτωμένοι.

Ο Dutko δηλώνει ενθουσιασμένος για όσα θα ακολουθήσουν αλλά πιστεύει πως τίποτα δεν θα ξεπεράσει το «The Nutty Bar».

 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ