Κορωνοϊός: Η Ισπανία ξεπέρασε την Κίνα σε κρούσματα - 812 νεκροί σε 24 ώρες

Κορωνοϊός: Η Ισπανία ξεπέρασε την Κίνα σε κρούσματα - 812 νεκροί σε 24 ώρες Facebook Twitter
Τραγικός απολογισμός με 7.340 νεκρούς από τον κορωνοϊό στην Ισπανία (EPA)
0

Αυξάνεται η λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού στην Ισπανία, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των αρχών ακόμη 812 άτομα κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο.

Ο τραγικός απολογισμός στην Ισπανία σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας είναι στους 7.340 νεκρούς από τους 6.528 που είχαν καταγραφεί μέχρι την Κυριακή.

Παράλληλα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα, έφτασαν τα 85.195 από 78.797 χθες, ξεπερνώντας πλέον και τα 81.470 κρούσματα που έχουν καταγραφεί συνολικά στην Κίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία την Κυριακή κατέγραψε 838 θανάτους από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες καταρρίπτοντας νέο ημερήσιο ρεκόρ μετά τους 832 νεκρούς του Σαββάτου.

Ήδη από σήμερα στην Ισπανία με κυβερνητική απόφαση τέθηκε σε ισχύ πιο σκληρό lockdown με τον πρωθυπουργό να έχει ανακοινώσει από χθες ότι όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται σε τομείς όχι απολύτως αναγκαίους θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους για το διάστημα μέχρι και τις 9 Απριλίου, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα της Ιταλίας.

Απολύτως αναγκαίοι τομείς θεωρούνται κατά κύριο λόγο εκείνοι της υγείας, της διατροφής και της ενέργειας.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τον μισθό τους, αλλά θα πρέπει να καλύψουν τις χαμένες εργατοώρες κάποια στιγμή αργότερα.

Με πληροφορίες του Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ