Σεισμός

Κόμπι Μπράιαντ: 30 χιλ δολ. για την πετσέτα που χρησιμοποίησε στο τελευταίο του παιχνίδι

Κόμπι Μπράιαντ: 30 χιλ δολ. για την πετσέτα που χρησιμοποίησε στο τελευταίο του παιχνίδι Facebook Twitter
Η τελευταία ομιλία του Κόμπι Μπράιαντ, όπου ακούστηκε το περίφημο «Mamba Out»
0

Περίπου δύο μήνες μετά τον θάνατο του θρύλου των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, η πετσέτα που χρησιμοποίησε στο τελευταίο του παιχνίδι πωλήθηκε έναντι 30 χιλ δολ. σε δημοπρασία.

Ο άνδρας που αγόρασε την πετσέτα την Κυριακή είναι «φανατικός των Λέικερς», όπως δήλωσε στο CNN, ο Jeff Woolf, πρόεδρος της Iconic Auctions.

«Το μακροπρόθεσμο σχέδιο του είναι να δημιουργήσει ένα μουσείο στη νότια Καλιφόρνια.» πρόσθεσε για τον πλειοδότη, ο οποίος εκτός από την περίφημη πετσέτα απέκτησε επίσης ένα παλιό βιβλίο από τα σχολικά χρόνια του άσου του NBA για ακόμα 30 χιλ. δολάρια.

Υπήρχαν 16 προσφορές για την πετσέτα του Μπράιαντ, οι οποίες περιελάμβαναν επίσης δύο εισιτήρια από το παιχνίδι στις 13 Απριλίου 2016. Η νικήτρια προσφορά τελικά έφτασε στα 33.077,16 δολ.

Ο Μπράιαντ, εκείνο το βράδυ, σκόραρε 60 πόντους, οδηγώντας τους Λέικερς σε μια νίκη επί της Utah Jazz. Μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε την περίφημη «Mamba Out» ομιλία του στο πλήθος που είχε βρεθεί στο Staples Center.

Τότε στους ώμους του είχε μία πετσέτα και καθώς περπατούσε ένας από τους οπαδούς την άρπαξε. Αυτή είναι ένα από τα αντικείμενα που έγιναν ανάρπαστα φτάνοντας τελικά στα 30 χιλ.δολάρια.

Ο αστέρας του NBA Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες του CBSSports

Διεθνή
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ