ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ουζμπεκιστάν: Γιατρός προσπάθησε μόνος του να θεραπευθεί από τον κορωνοϊό και πέθανε

Ουζμπεκιστάν: Γιατρός προσπάθησε μόνος του να θεραπευθεί από τον κορωνοϊό και πέθανε Facebook Twitter
0

Ένας γιατρός στο Ουζμπεκιστάν πέθανε σήμερα αφού προσπάθησε χωρίς επιτυχία να αντιμετωπίσει την μόλυνσή του από τον κορωνοϊό την οποία είχε κρατήσει μυστική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, ο 39χρονος είχε έρθει σε επαφή με τον Ουζμπέκο «ασθενή μηδέν», που φαίνεται ότι τον μόλυνε με τον ιό.

Ο 39χρονος γιατρός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 26 Μαρτίου σε σοβαρή κατάσταση και πέθανε δύο ημέρες αργότερα- είναι ο δεύτερος ασθενής από κορωνοϊό που πεθαίνει στην πρώην σοβιετική δημοκρατία.

Το Ουζμπεκιστάν έχει επιβεβαιώσει 104 κρούσματα του ιού, έχει θέσει σε κατάσταση αποκλεισμού όλες τις επαρχίες του και έχει απαγορεύσει στους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους, εκτός αν πρόκειται να πάνε στις δουλειές τους ή να κάνουν αγορές προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ