Ο όμιλος LVMH θα παρασκευάσει και θα προσφέρει δωρεάν αντισηπτικά

Ο όμιλος LVMH θα παρασκευάσει και θα προσφέρει δωρεάν αντισηπτικά Facebook Twitter
0

Ο όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH θα παρασκευάσει «σε μεγάλη ποσότητα» αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα στις γαλλικές αλυσίδες παραγωγής για τα αρώματα και τα καλλυντικά Christian Dior, Guerlain και Givenchy ώστε να τροφοδοτήσει τα νοσοκομεία.

«Απέναντι στον κίνδυνο ελλείψεων που διαπιστώνεται στην Γαλλία, ο Μπερνάρ Αρνό (CEO του ομίλου) ζήτησε από το τμήμα των αρωμάτων και των καλλυντικών του LVMH να επιστρατεύσει τις δυνατότητες παραγωγής για να παρασκευάσει και να προσφέρει στις υγειονομικές αρχές μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

«Το σύνολο των μονάδων παραγωγής» στην Γαλλία αρωμάτων και καλλυντικών των οίκων Christian Dior, Guerlain και Givenchy θα κινητοποιηθούν ήδη από αύριο», εξήγησε εκπρόσωπος του ομίλου στο AFP.

«Στην συνέχεια, αυτά τα τζελ θα προσφερθούν δωρεάν στις γαλλικές υγειονομικές αρχές, κατά προτεραιότητα για τα 39 νοσοκομεία της Assistance Publique-Hôpitaux de Paris (δίκτυο των νοσοκομείων της γαλλικής πρωτεύουσας)». Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει για όσο διάστημα είναι αναγκαίο, διευκρίνισε ο όμιλος LVMH. Δώδεκα τόνοι θα παρασκευασθούν ήδη από την πρώτη εβδομάδα και μεγαλύτερες ποσότητες στην συνέχεια.

Εκπρόσωπος του νοσοκομειακού δικτύου του Παρισιού δήλωσε ότι τα 39 νοσοκομεία αντιμετωπίζουν ελλείψεις αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος, αλλά όχι και εξάντληση των αποθεμάτων, ενώ και άλλες εταιρείες έχουν προτείνει την βοήθειά τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM