Ο Τραμπ παραπονιέται σε ομιλία του ότι δεν του επιτρέπουν να λέει πόσο όμορφη είναι η κόρη του Ιβάνκα

Ο Τραμπ παραπονιέται σε ομιλία του ότι δεν του επιτρέπουν να λέει πόσο όμορφη είναι η κόρη του Ιβάνκα Facebook Twitter
1

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Νιου Χάμσαϊρ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε δυσαρεστημένος επειδή δεν του επιτρέπεται να λέει πόσο όμορφη είναι η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, εξαιτίας «ανάρμοστων» σχολίων που είχε κάνει στο παρελθόν για την εμφάνισή της.

Με τον αέρα του υποψηφίου χωρίς αντίπαλο (στο κόμμα του) εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση του στο Νιου Χάμσαϊρ, πολιτεία που είχε χάσει στις εκλογές του 2016, δηλώνοντας, χωρίς να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε φέρει τότε με μισθωμένα πούλμαν, ψηφοφόρους από άλλες πολιτείες.

Προς το τέλος της ομιλίας του, θεώρησε σωστό να απαντήσει στις επικρίσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν για τον ανάρμοστο τόνο με τον οποίο αναφέρεται στην εμφάνιση της κόρης του. Καλώντας την Ιβάνκα Τραμπ να ανέβει στο βάθρο, την παρουσίασε ως «μια γυναίκα την οποία δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα ο πολύς κόσμος – μια γυναίκα πολύ δυναμική, πολύ έξυπνη και... πολύ όμορφη, παρόλο δεν μου επιτρέπεται να το λέω δημόσια, επειδή είναι κόρη μου».

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone το 2015, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πει για την κόρη του: «Είναι φοβερή, και τι ομορφιά όμως... Αν δεν ήμουν παντρεμένος και δεν ήμουν, ξέρεις, ο πατέρας της...».
Παλιότερα επίσης, το 1997, όταν η Ιβάνκα ήταν 16 ετών, ο Τραμπ είχε ακουστεί να λέει στη νικήτρια των καλλιστείων Μις Κόσμος (Miss Universe) δείχνοντας την κόρη του: «Την βλέπεις; Δεν συμφωνείς ότι η κόρη μου είναι καυτή [hot];».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια