Απεργία της ΓΣΕΕ

Μέρκελ: Το Βερολίνο επενδύει 1 δισ. για τις πράσινες αστικές μετακινήσεις στην Ινδία

Μέρκελ: Το Βερολίνο επενδύει 1 δισ. για τις πράσινες αστικές μετακινήσεις στην Ινδία Facebook Twitter
EPA
1

Την επένδυση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για την ανάπτυξη «πράσινων» αστικών μετακινήσεων στην Ινδία, ανακοίνωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε το Σάββατο από το Μουμπάι ότι η χώρα της θα δαπανήσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια σε σχέδια πράσινων αστικών μετακινήσεων στην Ινδία, τα οποία θα καταρτιστούν βάσει νέας γερμανοϊνδικής συνεργασίας.

Η Μέρκελ, η οποία συνοδεύεται στην επίσκεψή της στην Ινδία από αρκετούς υπουργούς και μια αντιπροσωπεία επιχειρηματιών, συναντάται τώρα με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, με τις συνομιλίες τους να αναμένεται να επικεντρωθούν στο εμπόριο, τις επενδύσεις, την περιφερειακή ασφάλεια και την κλιματική αλλαγή.

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ινδίας στην Ευρώπη και περισσότερες από 1.700 γερμανικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη χώρα αυτή.

Γερμανικά κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτήσουν διάφορα σχέδια φιλικά προς το περιβάλλον, όπως η εισαγωγή ηλεκτρικών λεωφορείων για την αντικατάσταση αυτών που κινούνται με ντίζελ για τις δημόσιες μεταφορές σε αστικά κέντρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
1

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια