Brexit: Όχι σε νέα ψηφοφορία από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων

Brexit: Όχι σε νέα ψηφοφορία από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Facebook Twitter
EPA
0

«Όχι» σε νέα ψηφοφορία για το Brexit αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων στη Βρετανία, Τζον Μπέρκοου, αποφάσισε την Τρίτη να μην επιτρέψει την πρόταση του Βρετανού πρωθυπουργού για νέα ψηφοφορία επί της συμφωνίας για το Brexit, έπειτα από μία πρώτη ήττα κατά την έκτακτη συνεδρίαση το Σάββατο.

Ο Τζον Μπέρκοου, που κατηγορείται από ορισμένους υποστηρικτές της εξόδου από την ΕΕ ότι αντιτίθεται στο Brexit, αρνήθηκε να θέσει και πάλι το κείμενο της συμφωνίας σε ψηφοφορία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έκανε ήδη μία απόπειρα το Σάββατο να εξασφαλίσει την πλειοψηφία του σώματος και απέτυχε.

«Η σημερινή κίνηση (της κυβέρνησης) και οι σημερινές συνθήκες είναι ουσιαστικά οι ίδιες με τις συνθήκες του Σαββάτου. Το Σώμα έχει αποφασίσει το θέμα. Μία νέα ψηφοφορία θα ήταν απλά μία άτακτη επανάληψη» δήλωσε ο ίδιος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ