Πουλήθηκε το ακριβότερο κτίριο στο Παρίσι και θα στεγάσει το μεγαλύτερο κατάστημα Nike της Ευρώπης

Πουλήθηκε το ακριβότερο κτίριο στο Παρίσι και θα στεγάσει το μεγαλύτερο κατάστημα Nike της Ευρώπης Facebook Twitter
Αυτό είναι το ακριβότερο real estate στο Παρίσι που μόλις πουλήθηκε και θα στεγάσει το μεγαλύτερο κατάστημα Nike της Ευρώπης
0

Η Νike ετοιμάζεται να στεγαστεί σε κτίριο αξίας 613 εκατομμυρίων ευρώ στο Παρίσι με την αγοραπωλησία να σηματοδοτεί μια νέα τιμή ρεκόρ για ακίνητη περιουσία στην λεωφόρο που για πολλούς είναι η ομορφότερη στον κόσμο.

Το κτίριο που βρίσκεται στην λεωφόρο Σανζ-Ελιζέ στο νούμερο 79, θα στεγάσει την έδρα των ευρωπαϊκών και γαλλικών επιτελείων της Nike και ένα κατάστημα "House of Innovation".

Πουλήθηκε το ακριβότερο κτίριο στο Παρίσι και θα στεγάσει το μεγαλύτερο κατάστημα Nike της Ευρώπης Facebook Twitter
Το σχέδιο της Nike για το κτίριο

Το επιβλητικό αρ ντεκό κτίριο έχει έκταση που υπολογίζεται σε 7.700 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 4.300 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων. Η μέση τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο σε μεγάλο μέρος του Παρισιού έχει ήδη φθάσει τα 11.000 ευρώ αλλά η περίφημη Champs-Elysées βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης με 13.255 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Πουλήθηκε το ακριβότερο κτίριο στο Παρίσι και θα στεγάσει το μεγαλύτερο κατάστημα Nike της Ευρώπης Facebook Twitter

Η στρατηγική θέση σε μια πολύ ορατή γωνία στο πιο ακριβό τμήμα της πιο πολυσύχναστης λεωφόρου στην Ευρώπη (100 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως) δικαιολογεί την υψηλή αποτίμησή της, εξήγησε ο όμιλος Groupama που διέθεσε το κτίριο στο νορβηγικό ταμείο κρατικών επενδύσεων Norges Bank Investment Management, και επιβεβαίωσε τη συναλλαγή, την Πέμπτη. H Nike εμφανίζεται σύμφωνα με το Forbes  ενοικιάζει το κτίριο για τιμή που είναι άγνωστη. Το άνοιγμα του καταστήματος της Nike που θα είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, είναι προγραμματισμένο για το Δεκέμβριο του 2019, γράφει η Le Parisien.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ