Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη

Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Τέξας, όταν το «ξέχασαν» οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει από την ζέστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αγόρι και η οικογένειά του είχαν μόλις επιστρέψει από έναν αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια του παιδιού μπήκαν μέσα στο σπίτι και μετά από αρκετή ώρα διαπίστωσαν πως ο τρίχρονος είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε βγήκαν για να τον πάρουν. 

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Πρόκειται απλώς για μια περίπτωση αφηρημένων γονιών. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο όχημα, τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «φρικτή τραγωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως οι θερμοκρασία το Σάββατο έφτασε στο Σαν Αντόνιο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Το αγόρι είναι το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019.

Με πληροφορίες από Fox News και Mysanantonio

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια