Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη

Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Τέξας, όταν το «ξέχασαν» οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει από την ζέστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αγόρι και η οικογένειά του είχαν μόλις επιστρέψει από έναν αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια του παιδιού μπήκαν μέσα στο σπίτι και μετά από αρκετή ώρα διαπίστωσαν πως ο τρίχρονος είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε βγήκαν για να τον πάρουν. 

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Πρόκειται απλώς για μια περίπτωση αφηρημένων γονιών. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο όχημα, τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «φρικτή τραγωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως οι θερμοκρασία το Σάββατο έφτασε στο Σαν Αντόνιο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Το αγόρι είναι το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019.

Με πληροφορίες από Fox News και Mysanantonio

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Ποια είναι η πρώην σύντροφός του, Νάντια Μαρτσίνκο, που πρόκειται να ερευνηθεί

Η Μαρτσίνκο υπήρξε σύντροφος του Έπσταϊν για επτά χρόνια - η σημαντικότερη σχέση του μετά τη Γκιλέιν Μάξγουελ - ενώ αργότερα εργάστηκε και ως βοηθός πιλότου στο ιδιωτικό του αεροσκάφος
THE LIFO TEAM
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια