Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη

Τέξας: Νεκρό αγόρι 3 ετών μέσα σε αυτοκίνητο - Το «ξέχασαν» οι γονείς και πέθανε από την ζέστη Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στο Τέξας, όταν το «ξέχασαν» οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει από την ζέστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το αγόρι και η οικογένειά του είχαν μόλις επιστρέψει από έναν αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια του παιδιού μπήκαν μέσα στο σπίτι και μετά από αρκετή ώρα διαπίστωσαν πως ο τρίχρονος είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε βγήκαν για να τον πάρουν. 

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Πρόκειται απλώς για μια περίπτωση αφηρημένων γονιών. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο όχημα, τον έβγαλαν έξω και άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «φρικτή τραγωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως οι θερμοκρασία το Σάββατο έφτασε στο Σαν Αντόνιο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Το αγόρι είναι το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019.

Με πληροφορίες από Fox News και Mysanantonio

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια