Άλλαξε ξανά πορεία το ιρανικό τάνκερ - Άγνωστος ο προορισμός του

Άλλαξε ξανά πορεία το ιρανικό τάνκερ - Άγνωστος ο προορισμός του Facebook Twitter
0

Το ιρανικό τάνκερ Adrian Darya 1, που βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Τεχεράνη, δεν έχει πλέον προορισμό την Τουρκία, σύμφωνα με τον ιστότοπο Refinitiv Eikon, έχοντας αλλάξει τον προορισμό που είχε ορίσει το Σαββατοκύριακο.

Το τάνκερ, που είναι φορτωμένο με πετρέλαιο και, αρχικά, είχε ορίσει ως προορισμό την Καλαμάτα, άλλαξε το Σάββατο, ορίζοντας ως προορισμό το λιμάνι της Μερσίνας στην Τουρκία, όπου επρόκειτο να καταπλεύσει στις 31 Αυγούστου.

Σήμερα, στην καταγραφή του Refinitiv Eikon, δεν αναφέρεται κανένας προορισμός για το δεξαμενόπλοιο, το οποίο πλέει νότια της ηπειρωτικής Ελλάδας και βρίσκεται δυτικά της Κρήτης.

Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Τεχεράνης ανακοίνωσε πως το Ιράν έχει πωλήσει το πετρέλαιο που μεταφέρει το τάνκερ και ο ιδιοκτήτης του πετρελαίου θα αποφασίσει τον προορισμό του πλοίου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM