Το πτώμα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από σχεδόν δέκα χρόνια στην Αϊόβα των ΗΠΑ, εντοπίστηκε πίσω από τα ψυγεία του σούπερ μάρκετ που δούλευε. 

 

Όπως μεταδίδει το NBC News, το εγκληματολογικό εργαστήριο της Πολιτείας ταυτοποίησε το πτώμα που βρέθηκε πίσω από καταψύκτες σε ένα σουπερμάρκετ, και όπως όλα δείχνουν, ήταν όλα αυτά τα χρόνια εκεί. Ο 25χρονος Λάρι Έλι Μουρίλο-Μονκάντα είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο του 2009, με τους οικείους του να ενημερώνουν τις αρχές. 

 

Υπάλληλοι που αφαιρούσαν τα ράφια από το εγκαταλελειμμένο πλέον σούπερ μάρκετ No Frills, έκαναν την μακάβρια ανακάλυψη και κάλεσαν την αστυνομία. Οι επιθεωρητές εκτιμούν πως ο Μουκάντα, που δούλευε παλιότερα στο κατάστημα, σκαρφάλωσε πάνω στα ψυγεία και έπεσε στο κενό μισού μέτρου. Πρώην εργαζόμενοι λένε πως ήταν συνηθισμένο να σκαρφαλώνουν πάνω στα εξωτερικά ψυγεία και να ξεκουράζονται.

 

 

 

 

 

Η σορός βρέθηκε τον Ιανουάριο αλλά η εξέλιξη ανακοινώθηκε μόλις χθες, επισήμως, από την αστυνομία, μετά και την ταυτοποίηση της σορού που δεν έφερε τραύματα μάχης ή επίθεσης.

 

Αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η αστυνομία πιστεύει πως ο νέος άνδρας εγκλωβίστηκε στο σημείο και βρήκε τραγικό θάνατο, χωρίς κανένας να το αντιληφθεί. Η σορός παρέμεινε εκεί όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι το 2016 που το κατάστημα έκλεισε, πελάτες και εργαζόμενοι περνούσαν μπροστά από το σημείο, ενώ η οικογένειά τους εξακολουθούσε να τον ψάχνει.