Πάρκο δίνει αμοιβή 300 δολαρίων σε όποιον ξαπλώσει μέσα σε ένα φέρετρο για 30 ώρες

Πάρκο δίνει αμοιβή 300 δολαρίων σε όποιον ξαπλώσει μέσα σε ένα φέρετρο για 30 ώρες Facebook Twitter
0

Το θεματικό πάρκο Six Flags δημιούργησε την απόλυτη ατραξιόν ενόψει του φετινού Fright Fest για το Halloween, αφού αποφάσισε να προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον θαρραλέο ξαπλώσει μέσα σε ένα «ελαφρώς μεταχειρισμένο» φέρετρο για 30 ώρες συνεχόμενα.

Στις 13 Οκτωβρίου έξι επισκέπτες του πάρκου, που βρίσκεται στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, θα έχουν την ευκαιρία να ξαπλώσουν -ξεχωριστά- σε φέρετρα μήκους περίπου δύο μέτρων και πλάτους 60 εκατοστών προκειμένου να κερδίσουν 300 δολάρια. 


Οι κανόνες του «30-Hour Coffin Challenge» αναφέρουν πως στους συμμετέχοντες επιτρέπεται ένα διάλειμμα έξι λεπτών για τουαλέτα κάθε ώρα, ενώ όλα τα γεύματα, σνακ και ποτά θα πρέπει να καταναλώνονται εντός του φέρετρου. 

Επίσης θα μπορούν να έχουν μαζί τους κινητό, για το οποίο θα υπάρχει κοντά σημείο φόρτισης, αλλά υποχρεούνται να φέρουν δικό τους μαξιλάρι και κουβέρτα ή sleeping bag, σε περίπτωση που θέλουν να κοιμηθούν. Κάτι που ενδεχομένως δεν θα είναι πολύ εύκολο, αφού ανά τακτά διαστήματα ο συμμετέχων θα δέχεται απροειδοποίητες επισκέψεις από «φρικιά» του Fright Fest. 



Το πάρκο διαβεβαιώνει πως σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας θα είναι παρών ένας υπάλληλος του Six Flags

Αν τελικά περάσουν την δοκιμασία περισσότερα από ένα άτομα, ο νικητής θα επιλεχθεί κατόπιν κλήρωσης κι εκτός από το χρηματικό έπαθλο θα πάρει επίσης δύο πάσο δωρεάν εισόδου για όλη τη σεζόν και διάφορα άλλα αναμνηστικά του πάρκου. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM