Το θεματικό πάρκο Six Flags δημιούργησε την απόλυτη ατραξιόν ενόψει του φετινού Fright Fest για το Halloween, αφού αποφάσισε να προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον θαρραλέο ξαπλώσει μέσα σε ένα «ελαφρώς μεταχειρισμένο» φέρετρο για 30 ώρες συνεχόμενα.

 

Στις 13 Οκτωβρίου έξι επισκέπτες του πάρκου, που βρίσκεται στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, θα έχουν την ευκαιρία να ξαπλώσουν -ξεχωριστά- σε φέρετρα μήκους περίπου δύο μέτρων και πλάτους 60 εκατοστών προκειμένου να κερδίσουν 300 δολάρια. 

 


Οι κανόνες του «30-Hour Coffin Challenge» αναφέρουν πως στους συμμετέχοντες επιτρέπεται ένα διάλειμμα έξι λεπτών για τουαλέτα κάθε ώρα, ενώ όλα τα γεύματα, σνακ και ποτά θα πρέπει να καταναλώνονται εντός του φέρετρου. 

 

Επίσης θα μπορούν να έχουν μαζί τους κινητό, για το οποίο θα υπάρχει κοντά σημείο φόρτισης, αλλά υποχρεούνται να φέρουν δικό τους μαξιλάρι και κουβέρτα ή sleeping bag, σε περίπτωση που θέλουν να κοιμηθούν. Κάτι που ενδεχομένως δεν θα είναι πολύ εύκολο, αφού ανά τακτά διαστήματα ο συμμετέχων θα δέχεται απροειδοποίητες επισκέψεις από «φρικιά» του Fright Fest. 

 Το πάρκο διαβεβαιώνει πως σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας θα είναι παρών ένας υπάλληλος του Six Flags

 

Αν τελικά περάσουν την δοκιμασία περισσότερα από ένα άτομα, ο νικητής θα επιλεχθεί κατόπιν κλήρωσης κι εκτός από το χρηματικό έπαθλο θα πάρει επίσης δύο πάσο δωρεάν εισόδου για όλη τη σεζόν και διάφορα άλλα αναμνηστικά του πάρκου.