104 πρόσφυγες συνέλαβε η Σλοβενία

104 πρόσφυγες συνέλαβε η Σλοβενία Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Στη σύλληψη 104 προσφύγων οι οποίοι επιχείρησαν να μπούνε στη χώρα προχώρησαν οι αρχές της Σλοβενίας, καθώς η κυβέρνηση που έκλεισε τα σύνορα, σκληραίνει τη στάση της και προχωρά και σε συλλήψεις.

Οι  πρόσφυγες, συνελήφθησαν σε δασώδη περιοχή στη συνοριακή γραμμή Ομπρέζιε και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με τις αρχές. Οι πρόσφυγες, κυρίως Σύροι και Ιρακινοί είχαν σκοπό να φθάσουν στη Γερμανία.

Εν τω μεταξύ η Κροατία που κι αυτή σκληραίνει τη στάση της αρνείται να δεχτεί πίσω 150 πρόσφυγες οι οποίοι επέβαιναν σε τρένο αλλά τους σταμάτησαν οι Σλοβένοι στα σύνορα και διέταξαν την αποβίβασή τους.

Η Σλοβενία επανειλημμένως έχει επισημάνει ότι θα επαναπροωθεί στην Κροατία και στην Ουγγαρία άτομα που δεν καταθέτουν αίτηση για χορήγηση ασύλου.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια