Η Πρόεδρος της Κροατίας κάλεσε σε ετοιμότητα το στρατό για τους πρόσφυγες

Η Πρόεδρος της Κροατίας κάλεσε σε ετοιμότητα το στρατό για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Σε ετοιμότητα για την περίπτωση που θα χρειαστεί να επέμβει για να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας, κάλεσε τον στρατό η Πρόεδρος της Κροατίας, καθώς εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες ξέφυγαν από τον έλεγχο της αστυνομίας.

 «Η πρόεδρος της Κροατίας συναντήθηκε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού και απαίτησε υψηλό επίπεδο συναγερμού, ώστε ο στρατός να είναι έτοιμος, εάν χρειαστεί, να υπερασπίσει τα εθνικά σύνορα από την παράνομη μετανάστευση», μετέδωσε το κροατικό πρακτορείο Hina.

Από χθες Τετάρτη έχουν εισέλθει στη χώρα περισσότεροι από 7 χιλιάδες άνθρωποι μετά την απόφαση της Ουγγαρίας να «σφραγίσει» τα σύνορά της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ