Η Sony ίσως βάλει το Play Station 5 μέσα σε αυτοκίνητα της Honda

Η Sony ίσως βάλει το Play Station 5 μέσα σε αυτοκίνητα της Honda Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Το ενδεχόμενο της εγκατάστασης του Play Station 5 μέσα στα αυτοκίνητά της επεξεργάζεται η Honda καθώς ούτως ή άλλως συνεργάζεται με τη Sony. 

Νωρίτερα φέτος, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα σε συνεργασία με τη Sony. Τώρα, ο Izumi Kawanishi, πρόεδρος της κοινής τους εταιρείας, τη Sony Honda Mobility δήλωσε ότι η ψυχαγωγία θα αποτελέσει βασικό στοιχείο κατά τον σχεδιασμό των επερχόμενων μοντέλων.

Εκτός από την πιθανή ενσωμάτωση της «αυτόνομης οδήγησης» στο μέλλον, ο Kawanishi ανέφερε ότι η ένταξη του PS5 στα νέα οχήματα θα μπορούσε να είναι μία από τις επιλογές ψυχαγωγίας που αναμένεται να προστεθούν. 

Το κορυφαίο στέλεχος προσθέτει ότι θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος εντός του αυτοκινήτου οποίος θα φιλοξενεί υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τους επιβάτες. 

Πάντως, δεν είναι απαραίτητο ότι η ίδια η κονσόλα ατόφια θα ενταχθεί σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου. Η Sony και η Honda θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν το PS5 ως λογισμικό

Με πληροφορίες από Design Taxi

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «σκουπιδοποίηση» της Amazon: Κατάντια ή ένα όραμα σε εξέλιξη;

Tech & Science / Η «σκουπιδοποίηση» της Amazon: Κατάντια ή ένα όραμα σε εξέλιξη;

Αν κάθε φορά που ετοιμάζεστε να παραγγείλετε κάτι από τον κολοσσό των διαδικτυακών αγορών αισθάνεστε ότι πλέετε σε μια θάλασσα περιττών πληροφοριών που σας μπερδεύουν, δεν είστε μόνοι – και κυρίως υπάρχει εξήγηση στο γιατί η εταιρεία μοιάζει να βάζει τα χέρια της και να βγάζει τα μάτια της.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ