Τόκιο: Νέο κρούσμα στην ελληνική ομάδα- Θετική στον κορωνοϊό αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Τόκιο: Νέο κρούσμα στην ελληνική ομάδα- Θετική στον κορωνοϊό αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKONISSI-FOTOARENA
0

Νέο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ελληνική ομάδα που μετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Θετική στον ιό βρέθηκε αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού, ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά, αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ανέφερε ακόμη η ΕΟΕ. 

Αυτή η αρνητική εξέλιξη έρχεται μετά τα ευχάριστα χθεσινά νέα, όταν έγινε γνωστό ότι βγήκε αρνητικό το τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη φτάνοντας στο Τόκιο και έτσι μπορεί να μετάσχει κανονικά στους Ολυμπιακούς αγώνες. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι θαύμα, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασα τον ιό και κατάφερα να βρεθώ εδώ. Πέρασα πολύ δύσκολα, θα ήταν αδικία να χάσω τους Αγώνες, γιατί πρόσεχα», είπε στις πρώτες της δηλώσεις φτάνοντας στο Ολυμπιακό χωριό. Αυτή την ώρα η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίζεται μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος, στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ