Ταε Κβον Ντο: Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων ο Ψαρρός

Ταε Κβον Ντο: Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων ο Ψαρρός Facebook Twitter
0

Ο Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -51 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων/Νεανίδων, που διεξάγεται στο Τσαντσιόν της Νότιας Κορέας.

Ο Ψαρρός έγινε ο τέταρτος Έλληνας που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην ιστορία της διοργάνωσης, μετά τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Χαράλαμπο Παναγιωτίδη και Νικόλαο Παπαγγελή.

Ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος είχε ήδη σημαντικές επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, χρειάστηκε να πετύχει σπουδαίες νίκες, με κορυφαία αυτή απέναντι στον Κορεάτη Σέο στον γύρο των «32». Στον τελικό, ο Ψαρρός επικράτησε εύκολα του Μολδαβού Ρόσκα με 2-0, ολοκληρώνοντας έτσι την εντυπωσιακή του πορεία.

Η Μελίνα Γεωργίου πραγματοποίησε επίσης αξιόλογη εμφάνιση στα -46 κιλά νεανίδων, φτάνοντας κοντά στο μετάλλιο. Η Γεωργίου σημείωσε δύο νίκες, πριν ηττηθεί από την Κορεάτισσα Γιουμίν Λι, η οποία τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM