Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά έχασε από την Σερένα Γουίλιαμς στους «16» του US Open

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά έχασε από την Σερένα Γουίλιαμς στους «16» του US Open Facebook Twitter
EPA
0

Η Μαρία Σάκκαρη το πάλεψε, αλλά αυτή τη φορά η Σερένα Γουίλιαμς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και έβαλε τέλος στην πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στο US Open.

Η Σάκκαρη τέθηκε αντιμέτωπη με την Γουίλιαμς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Αν και στο Western & Southern Open είχε αποκλείσει την Αμερικανίδα, στο US Open δεν κατάφερε να το πετύχει ξανά.

Η Σερένα Γουίλιαμς πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά η Σάκκαρη ισοφάρισε με 7-6 στο τάι μπρέικ. Όμως, στο τρίτο και καθοριστικό σετ, παρότι η 25χρονη ξεκίνησε δυναμικά, τελικά η Αμερικανίδα με 6-3 ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, κρατώντας ζωντανό το όνειρό της για την κατάκτηση του 24ου Γκραν Σλαμ της καριέρας της.


Όταν ρωτήθηκε αν σκεφτόταν την ήττα της από την Σάκκαρη, η Γουίλιαμς παραδέχθηκε ότι αυτό υπήρχε στο μυαλό της. «Σαφώς και το σκέφτηκα, αλλά για λίγο, επειδή ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς και μια εντελώς διαφορετική στιγμή εδώ», είπε η Αμερικανίδα μετά την αναμέτρησή τους. «Τα πήγαινε τόσο καλά και ήταν τόσο επιθετική, απλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω το ίδιο», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σάκκαρη.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM