Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά «συγγνώμη» από τους φιλάθλους: «Δεν είμαστε σύμφωνοι με τον αποκλεισμό πολιτών»

Παναθηναϊκός: «Δεν είμαστε σύμφωνοι με το διαχωρισμό κι αποκλεισμό των πολιτών» Facebook Twitter
0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/07) τις τιμές των «πακέτων» στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2021/22), τονίζοντας πως δεν είναι σύμφωνη «με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών».

Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ ζητούν «συγνώμη» και προσθέτουν: «αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα "πιστεύω" μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών, να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση».

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022 σημειώνεται: 

«Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.

Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).

Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα. Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα "πιστεύω" μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος.

(...)

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM