Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα: 5η η εθνική πόλο ανδρών

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα: Πέμπτη θέση για την εθνική πόλο ανδρών Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

H Eθνική ομάδα πόλο ανδρών ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Με νίκη 15-11 απέναντι στη Σερβία η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατέκτησε την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα. Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη της ομάδας σε έξι αγώνες. Στην αρχή του παιχνιδιού η εθνική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στο παιχνίδι παρά την απουσία δύο βασικών παιχτών της, των Φουντούλη και Σκουμπάκη.

Παρότι δέχθηκε κάποια γκολ από τα 2μ., η εθνική πόλο ανδρών με ένα σερί 4-0 προηγήθηκε 6-2 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο και τη διαφορά στα επίπεδα των 3-4 τερμάτων. Παρά τα γκολ που δέχτηκε από τα 2 μέτρα, η ελληνική ομάδα κατάφερε να σκοράρει σχετικά εύκολα και προηγείται με τέσσερα γκολ στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Τα οκτάλεπτα αναλυτικά εξελίχθηκαν ως εξής: 5-2, 3-3, 2-4, 5-2

Οι παίκτες του αγώνα από τη μεριά της Ελλάδας ήταν οι Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 2, Παπανικολάου

Ενώ με τη σημαία της Σερβίας διαγωνίστηκαν οι Φιλίποβιτς, Μάντιτς 2, Στρ. Ράσοβιτς 1, Ραντζέλοβιτς 1, Π. Γιάκσιτς 1, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 3, Ν. Γιάκσιτς, Ούμποβιτς 2, Λούκιτς, Β. Ράσοβιτς, Μίτροβιτς, Λάζιτς.

Με πληροφορίες από ΕΡΤnews

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ