Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής Ευρώπης: Ο Κώστας Σλούκας γράφει τη δική του ιστορία στη Euroleague

Ο Κώστας Σλούκας γράφει τη δική του ιστορία στη Euroleague, μετά την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
Κώστας Σλούκας - Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Κώστας Σλούκας, η ηχηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ιούλιο του 2023, γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε ένα ακόμη κεφάλαιο στη θρυλική καριέρα του, ως MVP του Final Four 2024. Ο Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια νίκη με 80-95 επί της προηγούμενης πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης, στην Uber Arena του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής Ευρώπης: Ο Κώστας Σλούκας γράφει τη δική του ιστορία στη Euroleague Facebook Twitter

Ο Έλληνας γκαρντ, μετά την κατάκτηση της Euroleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, γίνεται ο τρίτος μπασκεμπολίστας με τέσσερις τίτλους Euroleague στην εποχή του Final Four και ισοβαθμεί με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό - τον Αμερικανό Κάιλ Χάινς και τον Λιθουανό Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ο Κώστας Σλούκας είναι επίσης μόλις ο δεύτερος παίκτης που έχει κατακτήσει την Euroleague με τρεις διαφορετικές ομάδες -απόψε με τον Παναθηναϊκό, το 2012 και το 2013 με τον Ολυμπιακό και το 2017 με την Φενέρμπαχτσε- ισοβαθμώντας με το «χρυσό αγόρι» Γιασικεβίτσιους.

Ξεκινώντας τη σεζόν, ο Σλούκας ισοβαθμούσε με τον Ματίας Σμόντις για τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας 7, και πλέον γίνεται ο 17ος μπασκεμπολίστας με τέσσερις τίτλους Euroleague.

Μετά το 10ο Final Four του και τον 8ο τελικό του, η κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τίτλου με τρίτη διαφορετική ομάδα, εδραιώνει πλέον τη θέση του μεταξύ των «μεγάλων» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM