ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Λιονέλ Μέσι και επίσημα στο Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι και επίσημα στο Μαϊάμι Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον και επίσημα παίκτης στο Μαϊάμι.

Με μία φράση «Si Muchachos» και ένα βίντεo με τον ίδιο να φορά την επίσημη ροζ φανέλα της ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον μέλος της MLS όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο για την παρουσίασή του.

Ο σύλλογος MLS με ένα εντυπωσιακό video ανακοίνωσε την σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Στο βίντεο ακούγεται το «Muchachos», το σύνθημα-τραγούδι που σημάδεψε την πορεία της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πλέον απομένει η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι, η οποία θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδος.

Μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας αλλά και η Μπαρτσελόνα διεκδικούσαν τον Αργεντινό. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στις αρχές Ιουνίου πως η επόμενη ομάδα του θα είναι η Ίντερ Μαϊάμι. 

«Αποφάσισα ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμη δεν έχω συμφωνήσει 100% και χρειάζονται μερικά πράγματα, αλλά θα αποφασίσαμε να συνεχίσω την πορεία μου εκεί», είχε πει ο 35χρονος Αργεντινός μιλώντας στις ισπανικές εφημερίδες Mundo Deportivo και Sport.

«Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αδυνατώντας να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, ήταν σειρά μου να πάω στη λίγκα των ΗΠΑ για να ζήσω το ποδόσφαιρο με έναν άλλο τρόπο και να απολαύσω την καθημερινότητα περισσότερο. Προφανώς, με την ίδια υπευθυνότητα και επιθυμία να παίζω καλά και να κάνω τα πράγματα καλά, όπως πάντα. Αλλά με πιο ήρεμο τρόπο», εξήγησε. 

Η απόφασή του να συνεχίσει με την Ίντερ Μαϊάμι περιλαμβάνει και συμφωνίες με την Apple και την Adidas, σύμφωνα με πληροφορίες. Με αυτή την εξέλιξη, ο Λιονέλ Μέσι γίνεται το μεγαλύτερο όνομα που έχει υπογράψει στο MLS, ομάδα που έχει παίξει στο παρελθόν και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ