Είναι επίσημο: Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν

Είναι επίσημο: Τέλος ο Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα, επιβεβαίωσε ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ. 

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αναμενόμενη. Το συμβόλαιό του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι και ήδη υπήρχαν πληροφορίες πως ο Αργεντινός σκέφτεται να πάει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, τη μεγάλη αντίπαλο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παράλληλα, υπήρχαν φήμες για πιθανή επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. 

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ επιβεβαίωσε την αποχώρηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του τελευταίου ματς της Παρί Σεν Ζερμέν για το φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην Κλερμόν, το Σάββατο. 

«Είχα το προνόμιο να είμαι προπονητής του καλύτερου παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς στο Παρκ ντε Πρενς. Τολμώ να ελπίσω ότι θα γίνει δεκτός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι.

«Φέτος υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, πάντα διαθέσιμος. Δεν πιστεύω ότι είναι δικαιολογημένα τα όποια σχόλια ή επικρίσεις. Πάντα ήταν εκεί για την ομάδα», συμπλήρωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ. 

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το 2021, όταν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και έχει πετύχει 32 γκολ σε 74 ματς. Μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ οδήγησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στον τίτλο της πρωταθλήτριας τις τελευταίες δύο σεζόν. 

Με πληροφορίες από ESPN, Reuters

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ