Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέκτησε ποσοστό των Brewers, της ομάδας μπέιζμπολ του Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέκτησε ποσοστό των Brewers, της ομάδας μπέιζμπολ του Μιλγουόκι Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέκτησε ποσοστό των Brewers, της ομάδας μπέιζμπολ του Μιλγουόκι. 

«Αυτό είναι απίστευτο», δήλωσε ο MVP του NBA, σε συνέντευξη Τύπου στην οποία εμφανίστηκε φορώντας τη φανέλα της ομάδας μπέιζμπολ με το Νο 34. «Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για ένα παιδί από τα Σεπόλια, γιο μεταναστών. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση», συμπλήρωσε. 

«Είναι τιμή μας που ο Γιάννης μπήκε στην ομάδα των επενδυτών των Brewers», δήλωσε ο βασικός μέτοχος της ομάδας, Μαρκ Ατανάσιο. «Είναι σπουδαίος αθλητής και ένας πραγματικός τοπικός ήρωας με παγκόσμια αναγνώριση», συμπλήρωσε. 

Η κίνηση αυτή του Αντετοκούνμπο ανακοινώθηκε ένα μήνα αφότου βοήθησε τους Μπακς να αναδειχθούν πρωταθλητές του NBA για πρώτη φορά έπειτα από 50 χρόνια, αλλά ο Αντετοκούνμπο και ο Ατανάσιο δήλωσαν ότι η μεταξύ τους συμφωνία οριστικοποιήθηκε τον Μάιο. 

Ο 27χρονος εξήγησε ότι και οι δύο πλευρές δεν το ανακοίνωσαν τη στιγμή που έκλεισε η συμφωνία, γιατί εκείνη την περίοδο οι Μπακς έπαιζαν στα πλέι οφ του NBA, αλλά και επειδή οι Brewers έπαιζαν στην αρχή της σεζόν του μπέιζμπολ. 

Ο Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος ατομικός επενδυτής που προστίθεται στην ομάδα των ιδιοκτητών των Brewers από τη στιγμή που ο Ατανάσιο απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, το 2005. 

«Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο. «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ουσιαστικά αυτό είναι το σπίτι μου. Έγινα πατέρας εδώ. Έγινα ηγέτης και πρωταθλητής εδώ και θέλω να ασχοληθώ με την κοινότητα όσο περισσότερο μπορώ», συμπλήρωσε. «Ξέρω ότι το Μιλγουόκι επένδυσε πολλά σε εμένα και θέλω να επενδύσω κι εγώ στην πόλη», συμπλήρωσε ο Αντετοκούνμπο που υπέγραψε πενταετή επέκταση του συμβολαίου του τον Δεκέμβριο ύψους 228 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Εξήγησε ότι άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ομάδα πέρυσι, κατά τη διάρκεια των πλέι οφ. Μάλιστα, ανέφερε ότι αρχικά η ομάδα του εξέτασε το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα ευρωπαϊκό σύλλογο ποδοσφαίρου

Παραδέχθηκε ότι, μεγαλώνοντας στην Ευρώπη, δεν είχε μεγάλη επαφή με το μπέιζμπολ. Η «εισαγωγή» του σε αυτό τον κόσμο έγινε στα 18 του χρόνια, είπε, την πρώτη ημέρα που έφτασε στο Μιλγουόκι και πήγε σε ένα παιχνίδι. 

Με πληροφορίες από ESPN

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM