Οι Αντετοκούνμπο προσφέρουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους

Οι αδέρφια Αντετοκούνμπο δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους Facebook Twitter
Instagram
0

Σπουδαία κίνηση από τους αδελφούς Αντετοκούνμπο για όσους επλήγησαν από τις φωτιές στη χώρα.

Πριν από λίγο με ανάρτησή σε Instastory ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε ότι τα διάσημα αδέλφια διαθέτουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» για τους πυρόπληκτους στη χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που ο πρωταθλητής των Μιλγουόκι δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, στην Ελλάδα.

Όταν είχαν ξεσπάσει οι φωτιές στην Βαρυμπόμπη μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart, o Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Νovibet, με στόχο να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες διαμονής, είχαν προσφέρει καταλύματα σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής.

Οι αδέρφια Αντετοκούνμπο δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM