Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Δ. Γιαννακόπουλος

Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Δ. Γιαννακόπουλος Facebook Twitter
7

Με βαριά τιμωρία απειλείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό χθες χρησιμοποίησε πολύ βαριές εκφράσεις αλλά και πέταξε χαρτονομίσματα στους διαιτητές, όπως αυτοί αναφέρουν στο φύλλο αγώνα.

Το φύλλο αγώνα γράφει:

"Στο Δ' δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β' διαιτητή (Ηλία Κορομηλά) τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α' διαιτητή (Χρυσόστομο Σχινά) «πουλημένο και αλήτη».

Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α' διαιτητή (Χρυσόστομο Σχινά) με τις εκφράσεις «είσαι πουτάνα και θα σε γαμήσουμε παλιόπουστα». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας."

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε όμως και ακατάλληλες εκφράσεις σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχασε χθες στην έδρα του από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος με 64-69.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM
Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια