Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Δ. Γιαννακόπουλος

Με βαριά τιμωρία απειλείται ο Δ. Γιαννακόπουλος Facebook Twitter
7

Με βαριά τιμωρία απειλείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό χθες χρησιμοποίησε πολύ βαριές εκφράσεις αλλά και πέταξε χαρτονομίσματα στους διαιτητές, όπως αυτοί αναφέρουν στο φύλλο αγώνα.

Το φύλλο αγώνα γράφει:

"Στο Δ' δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β' διαιτητή (Ηλία Κορομηλά) τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α' διαιτητή (Χρυσόστομο Σχινά) «πουλημένο και αλήτη».

Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α' διαιτητή (Χρυσόστομο Σχινά) με τις εκφράσεις «είσαι πουτάνα και θα σε γαμήσουμε παλιόπουστα». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας."

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε όμως και ακατάλληλες εκφράσεις σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχασε χθες στην έδρα του από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος με 64-69.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΞΑΓΟΡΑ

Αθλητισμός / Σε τροχιά εισόδου στη Λίβερπουλ ο Τζεφ Μπέζος – Πλησιάζει η συμφωνία για το 30% των μετοχών

Εφόσον οριστικοποιηθεί το deal, τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη θα βρεθούν στη συνιδιοκτησία μίας εκ των πλέον επιτυχημένων ομάδων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου
THE LIFO TEAM
ΦΙΦΑ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / FIFA για Ινφαντίνο: «Υπάρχει μια συντονισμένη και συνεχής προσπάθεια να τον υπονομεύσουν»

Νωρίτερα, ο Ινφαντίνο διέψευσε τις καταγγελίες ότι η UEFA κατέβαλε αποζημίωση αποχώρησης σε εργαζόμενή της, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του την περίοδο που εκείνος ήταν ΓΓ της συνομοσπονδίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια