Κατερίνα Στεφανίδη: «Σαν να μεγαλώνει εξωγήινος»- Έδειξε το τραυματισμένο πόδι της

Κατερίνα Στεφανίδη: «Σαν να μεγαλώνει εξωγήινος»- Έδειξε το τραυματισμένο πόδι της Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη τραυματίστηκε λίγο πριν τον προκριματικό για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη και οι εξετάσεις της έδειξαν διάστρεμμα.

Η εικόνα από το πόδι της σοκάρει, αφού ο αστράγαλός της έχει πρηστεί σε μεγάλο βαθμό, με την ίδια την Κατερίνα Στεφανίδη να το διακωμωδεί σε ανάρτησή της. 

Η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες και έγραψε αστειευόμενη το εξής: «Νομίζω ότι μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου».

Κατερίνα Στεφανίδη: «Σαν να μεγαλώνει εξωγήινος»- Έδειξε το τραυματισμένο πόδι της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Χτες, μετά τον τραυματισμό, η Ελληνίδα αθλήτρια επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με «δεμένο» τον αστράγαλο της και αφού άφησε τα 4,20μ. και τα 4,35μ. άρχισε την προσπάθεια της από τα 4,50μ., προκειμένου να αποφύγει τα πολλά άλματα για να μην ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο το τραυματισμένο πόδι της.

Ωστόσο, και οι τρεις προσπάθειες στο αρχικό της ύψος ήταν άκυρες, καθώς πονούσε. Η ίδια αποχώρησε  κουτσαίνοντας και απογοητευμένη από την εξέλιξη του αγώνα, που της στέρησε την πρόκρισή της στον τελικό. 


Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της η Στεφανίδη αποκάλυψε ότι εκτός από τον τραυματισμό της, αισθάνθηκε και μια έντονη αδιαθεσία. «Για να πω την αλήθεια όσο κρυώνει το πόδι μου χειροτερεύει ο πόνος. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη πώς συνέβη. Έγινε στο πρώτο δοκιμαστικό άλμα, έπεσα κάπως περίεργα πάνω στο στρώμα και κοντραρίστηκα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «γενικότερα ήταν μια δραματική σκηνή. Ήρθαν και με πήραν με το φορείο γιατί ζαλίστηκα και λιποθύμησα. Μου έπεσε λίγο η πίεση και λιποθύμησα. Μου έδωσαν ηλεκτρολύτες και μαγνήσιο. Αισθάνθηκα καλύτερα, μου έδεσαν το πόδι και μου είπαν ότι ίσως ήταν διάστρεμμα».


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ