ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Ναόμι Οσάκα είναι έγκυος - «Εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023»

Η Ναόμι Οσάκα είναι έγκυος - «Εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ναόμι Οσάκα, κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam, ανακοίνωσε σήμερα πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της  και ράπερ, Cordae.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», έγραψε στο Instagram η 25χρονη συνοδεύοντας την ανάρτηση από φωτογραφία υπερηχογραφήματος. 

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"».

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, όμως θεωρώ πως είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή που ίσως έχουν πιο πολλή πλάκα. Οι λίγοι αυτοί μήνες που έμεινα εκτός τένις μου έδωσαν πραγματικά νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της που μοιράστηκε τόσο στα αγγλικά όσο και τα ιαπωνικά. 

«Συνειδητοποιώ πως η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν παίρνω καμία από τις στιγμές της ως δεδομένο, κάθε μέρα είναι μια νέα ευλογία και περιπέτεια» σημειώνει η ίδια, προσθέτοντας πως κόντρα στις φήμες πως σταματάει τον αθλητισμό, θα επιστρέψει στις διοργανώσεις. «Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα και ελπίζω να σας δω παιδιά στην αρχή του επόμενου», τόνισε. 

H 25χρονη και ο υποψήφιος για Grammy ράπερ άρχισαν να βγαίνουν το 2019, με το πρώτο τους ραντεβού σε αγώνα των L.A. Clippers. 

Τότε, όπως παραδεχόταν αργότερα σε συνέντευξή του στο GQ ο Cordae, δεν ήξερε πως η κοπέλα που ερωτευόταν ήταν σταρ τού παγκόσμιου τένις. «Αν με ρωτήσετε για το τένις, προτού αρχίσω να ασχολούμαι λόγω της Ναόμι, μπορούσα μόνο να σας αναφέρω τη Σερένα και τη Βένους Γουίλιαμς» είχε παραδεχτεί τότε. 

Η Οσάκα που πλέον έχει πέσει στο νο.42 της παγκόσμιας κατάταξης δεν είχε αγωνιστεί στο WTA Tour από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από το "Pan Pacific Open" ενώ προ ημερών αποσύρθηκε από το Αυστραλιανό Open, το πρώτο Major της σεζόν, εγείροντας φόβους για την υγείας της

Η ανακοίνωση έγινε εν μέσω εικασιών ότι η Οσάκα, η οποία είναι μία από τις αθλήτριες με τα υψηλότερα εισοδήματα, σύμφωνα με το Forbes, μπορεί να περιόριζε την επαγγελματική της καριέρα, μετά την αρχική της άρνηση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρησή της από το Grand Slam της Μελβούρνης, όπου έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο.

Με πληροφορίες από People

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ