Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο- Θέλει «να τερματίσει» το συμβόλαιο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατά το κεφάλι του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστράτευσε δικηγόρους προκειμένου να κάνει αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φερόμενη αθέτηση συμβολαίου, έπειτα από τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη

Ο σύλλογος θέλει να λυθεί το ταχύτερο δυνατό το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Πορτογάλος σταρ δεν θα ξαναπαίξει για την Γιουνάιτεντ, επισημαίνει ο Guardian. Εκτιμάται πως έχει δοθεί οδηγία στον 37χρονο να μην επιστρέψει στο προπονητήριο του συλλόγου μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Η ομάδα επιδιώκει να τερματίσει το συμβόλαιο του Ρονάλντο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ESPN. Σε συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ ντεν Χαγκ, φέρεται να είπε στους επικεφαλής του συλλόγου ότι δεν θέλει να επιστρέψει ο Ρονάλντο στην ομάδα, μετά το Μουντιάλ.  

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σήμερα τα κατάλληλα βήματα ως απάντηση για την πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλιο μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή, ο σύλλογος. 

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο- που του αποφέρει περίπου 500.000 λίρες την εβδομάδα- λήγει τον Ιούλιο. Η Γιουνάιτεντ δεν ενημερώθηκε προκαταβολικά για τη συνέντευξη που έδωσε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήθελε να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι. Αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Ντόχα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ. 

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, ο Ρονάλντο κατηγόρησε για πολλά ζητήματα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ άλλων είπε πως κορυφαία στελέχη του συλλόγου δεν έδειξαν κατανόηση μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του τον Απρίλιο, ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας- η οικογένεια Γκλέιζερ- δεν ενδιαφέρονται για τον σύλλογο και πως ο προπονητής, Έρικ τεν Χαγκ δεν τον σέβεται. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM