Κριστιάνο Ρονάλντο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νιώθω προδομένος - Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ

Κριστιάνο Ρονάλντο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νιώθω προδομένος - Κάποιοι δεν με θέλουν εδώ Facebook Twitter
0

«Προδομένος» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως αισθάνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, ο πεντάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», σημείωσε πως ο τεχνικός και κορυφαίοι παράγοντες του συλλόγου προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να φύγει, ενώ αναφερόμενος ειδικά στον Ολλανδό προπονητή σημείωσε: «Δεν τον σέβομαι, γιατί δεν δείχνει σεβασμό για εμένα». 

Ερωτηθείς αν η Γιουνάιτεντ προσπαθεί να τον εξαναγκάσει σε φυγή, ο Ρονάλντο ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, όχι μόνο ο προπονητής, αλλά άλλοι δύο τρεις στην ομάδα. Αισθάνομαι προδομένος». 

Ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στον βασικό σχεδιασμό του τον CR7, ενώ τον άφησε εκτός αποστολής για την χθεσινή νίκη με 2-1 στην έδρα της Φούλαμ. 

«Ναι, ένιωσα προδομένος και είχα την αίσθηση ότι κάποιοι δεν με θέλουν εδώ, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και την περασμένη», είπε, αναφερόμενος στη στάση της διοίκησης. 

Και επισήμανε με νόημα: «Από τότε που έφυγε ο Σερ Άλεξ, δεν έχω δει καμία εξέλιξη στον σύλλογο. Τίποτε δεν έχει αλλάξει. Θέλω το καλύτερο για αυτόν τον σύλλογο, γι' αυτό ήλθα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα που δεν μας βοηθούν να φθάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, της Λίβερπουλ ακόμη και της Αρσεναλ».

«Αγαπώ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγαπώ τους φιλάθλους, είναι πάντα στο πλευρό μου. Όμως, αν θέλουν να το κάνουν διαφορετικά, πρέπει να αλλάξουν πολλά, πολλά πράγματα» πρόσθεσε.

Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε στον Μόργκαν και για την απώλεια του γιου του, τον περασμένο Απρίλιο 

Δήλωσε συγκινημένος από το φόρο τιμής που απέτισαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ σε ματς με την Γιουνάιτεντ. 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε δύο μέρη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ. 

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM