Απεργία την Πρωτομαγιά

Γιανίκ Ανιέλ: Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης συνελήφθη για υπόθεση βιασμού 15χρονης

Γιανίκ Ανιέλ: Ο Γάλλος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης συνελήφθη για υπόθεση βιασμού 15χρονης Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Ο δύο φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Γιανίκ Ανιέλ συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού. 

Ο 29χρονος Γάλλος- που έχει απο«συρθεί από την ενεργό δράση- συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Παρίσι, στο πλαίσιο έρευνας για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος ατόμου 15 ετών». 

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν κατέθεσε μήνυση κολυμβήτρια που προπονούνταν με τον Ανιέλ στην πόλη Μιλούζ από το 2014 έως το 2016, σύμφωνα με την L’Equipe. Αρκετοί κολυμβητές, εν ενεργεία ή που έχουν αποσυρθεί, ήδη έχουν απαντήσει σε ερωτήσεις της αστυνομίας στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Ο Ανιέλ κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, στα 200 μ. Ελεύθερο και τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. Ελεύθερο. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016. 

Με πληροφορίες από AP, AFP 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ