Formula 1: Πήρε φωτιά και εξερράγη το φρένο του Άλμπον

Formula 1: Πήρε φωτιά και εξερράγη το φρένο του Άλμπον Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Με ένα απρόβλεπτο ξεκίνησε το τριήμερο στην Ίμολα για το πρωτάθλημα της Formula 1, όταν πήρε φωτιά το φρένο Άλεξ Άλμπον, το οποίο στη συνέχεια εξερράγη.

Η πίστα γέμισε με θραύσματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθεστώς κόκκινης σημαίας. Η διαδικασία διακόπηκε, δηλαδή, μέχρι να καθαριστεί η πίστα.

Ο Σάινθ στη Ferrari έως το 2024

Εν τω μεταξύ έγινε τη Μ. Πέμπτη γνωστό πως ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ θα τρέχει με τη Ferrari στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 τουλάχιστον έως στο τέλος της σεζόν το 2024, όπως σχετικά ανακοίνωσε η «σκουντερία».

Ο 27χρονος Ισπανός πιλότος την περσινή σεζόν, την πρώτη του στην ιταλική ομάδα, τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών, ενώ τη φετινή σεζόν ήταν στο πόντιουμ των νικητών στα δύο πρώτα γκραν πρι της σεζόν, στο Μπαχρέιν και στη Σαουδική Αραβία.

«Πάντα έλεγα πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ferrari για να τρέχεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά από ένα χρόνο εδώ το επιβεβαίωσα. Είμαι λοιπόν ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της φανταστικής ομάδας», τόνισε σχετικά ο Σάινθ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM