Απεργία την Πρωτομαγιά

Φαν της Lady Gaga βρήκαν αθλήτρια «σωσία» της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Φαν της Lady Gaga βρήκαν αθλήτρια «σωσία» της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Μετά το Όσκαρ, τα Grammy και τις Χρυσές Σφαίρες η Lady Gaga διεκδικεί και Ολυμπιακό μετάλλιο; Η απάντηση βέβαια είναι «όχι», αλλά οι φαν της την βλέπουν παντού. 

Κάπως έτσι έγινε viral η φωτογραφία μιας αθλήτριας από την Ιορδανία, που μετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Η Τζουλιάν Αλ-Σαντέκ αγωνίστηκε στο ταε κβον ντο και στο πρόσωπό της οι φαν της Lady Gaga είδαν μία «σωσία» της σταρ. 

«Γιατί είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς αγώνες», ήταν η ανάρτηση στον λογαριασμό φαν της τραγουδίστριας και ηθοποιού που έχει πάνω από 500.000 followers, με φωτογραφία της 26χρονης αθλήτριας από την Ιορδανία. 

«Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και τώρα αθλήτρια των Ολυμπιακών αγώνων! Η Lady Gaga πραγματικά τα κάνει όλα», έγραψε κάποιος άλλος αστειευόμενος. 

«Αυτή είναι η Lady Gaga στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το αντίθετο», ήταν μία άλλη ανάρτηση για το θέμα. 

Η Τζουλιάνα Αλ- Σαντέκ

Η Lady Gaga

Αν και η τραγουδίστρια- προφανώς- δεν στράφηκε στον πρωταθλητισμό, πρόσφατα έδειξε την πιο αθλητική πλευρά της, παίζοντας τένις σε διήμερη απόδραση με τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι. 

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ