Η Ελλάδα στην 18η θέση του πίνακα των μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η Ελλάδα στην 18η θέση του πίνακα των μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Στη περίοπτη 18η θέση του πίνακα των μεταλλίων βρέθηκε η Ελλάδα στο 22ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

Η συγκομιδή βεβαίως ήταν το χρυσό μετάλλιο της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών και το χάλκινο της ανδρών. Έστω και ένα μετάλλιο κατέκτησαν 27 από τις 206 χώρες που έλαβαν μέρος.

Κορυφαία ήταν η ομάδα της Κίνας με 37 μετάλλια (15 χρυσά-12 ασημένια-10 χάλκινα) και ακολούθησαν η Αυστραλία με 28 (13-7-8) και οι ΗΠΑ με 32 (10-11-11).

Η Ελλάδα με την Ισπανία που είχε την ίδια συγκομιδή, βρέθηκαν στη κορυφή του πίνακα των μεταλλίων στο πόλο.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM